Boek

De MultiKracht® methode staat beschreven en uitgewerkt met concrete opdrachten en oefeningen in het boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’. Het boek kan ook interessant zijn voor mensen die willen ontdekken hoe zij in hun werk en leven volledig tot uiting kunnen komen.

Samenvatting / Achterkant:

Wilt u zelfstandig ondernemen, maar heeft u last van onzekerheid? Faalangst? Verlegenheid? Perfectionisme? Raakt u al geblokkeerd bij de gedachten aan het zetten van de eerste stappen naar de Kamer van Koophandel, de Belastingdienst, de boekhouder of de bank?

Is het mogelijk om te genieten van uw onzekerheid, irritaties, machteloosheid, minderwaardigheidsgevoel en al die gedragsuitingen die zichtbaar worden op het pad naar zelfstandig ondernemerschap? Misschien kunt u zich dat op dit moment nog niet voorstellen, maar het antwoord is: ja! Met behulp van de principes MultiKracht® en Professioneel Hobbyen kunt ook u ontdekken hoe. 

Vrij en blij zelfstandig ondernemen betekent niet alleen dat u dit als doel voor ogen heeft, maar ook dat u ieder klein stapje op de weg ernaartoe bewust kunt beleven. Alles wat u meemaakt en heeft meegemaakt, krijgt een plekje in uw eigen rugzak aan kwaliteiten en is inzetbaar in de toekomst van uw eigen onderneming. Met alles wat in uw rugzak zit, kunt u een mooi bestaan opbouwen als zelfstandig professional.

‘Ik heb het boek met veel plezier gelezen en had aan het eind zin om te starten met iets spannends, iets nieuws. Dus dit boek werkt, je krijgt er enthousiaste levensenergie van!’ – Alex Klein (freelance professor)

 

Het boek is te bestellen via de webshop van Uitgeverij Gopher en bij alle online en fysieke boekhandels in Nederland en België.
Het ISBN nummer is 9789051797886.
De prijs is € 18,95 (incl. 9% BTW).
Het boek is ook in een e-book versie voor tablets te verkrijgen. De prijs daarvan is € 13,25 en je kunt het aanschaffen via deze link.

Auteur Marja van der Ende is ook actief als massagetherapeut, coach, spreker en trainer vanuit haar bedrijf SuXeed. Voor meer informatie: de website van SuXeed.