Lente

De lente is weer in aantocht! Op het moment van schrijven is het buiten al 14 graden en schijnt het zonnetje volop. Zoals bij de eerste knoppen die in de bomen opbloeien, merk ik ook bij mezelf dat ik weer uit mijn winterstand kom. Het was een bijzondere winterperiode. De periode na de geboorte van mijn eerste boek, waarin ik me na het verwerken van een gigantische hoeveelheid gesprekken, mails en telefoontjes realiseerde dat ik misschien wel een ‘zwangerschapsverlof’ periode had moeten inplannen. 

Mijn steeds terugkerende luxeprobleem is het feit dat ik zo ongeveer alles leuk vind wat op mijn pad voorbij komt. Ik word blij en enthousiast als er door de publicatie van mijn boek ‘Vrij en blij zelfstandig ondernemen’ deuren opengaan bij instanties die zich met (startende) ondernemers bezighouden. Als ik word uitgenodigd om lezingen en workshops te geven en ik de eerste recensies in tijdschriften en nieuwsbrieven, blogs op internet en reviews op online boekensites voorbij zie komen. En ik geniet er enorm van dat ik 2-3 dagen per week in mijn praktijk aan het werk ben en regelmatig ‘buitenspeel’ door elders trainingen te geven.

Lees verder op SuXeed.nl…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

%d bloggers liken dit: